La ruta


La història

La història del trekking Ramat de Camins comença l’agost de l’any 1956, quan els escriptors i caminaires Camilo José Cela (Padrón, 1916 – Madrid, 2002) i Josep Maria Espinàs (Barcelona, 1927) fan una ruta a peu per les comarques pirinenques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Val d’Aran i Alta Ribagorça…

Llegeix més

Les etapes

Les etapes que presentem són l’itinerari principal, a partir del qual entren en joc la llibertat i les decisions de cadascú. Tothom podrà dissenyar les seves etapes segons els dies de què disposi, la forma física, els llocs d’interès, la climatologia, el calendari d’obertura dels establiments per a dormir, etc.

Llegeix més

Dades d’interés

Dades tècniques amb el nivell de dificultat, el millor moment per fer la ruta, la senyalització que trobarem, la cartografia, les aplicacions mòbils, l’equipatge imprescindible, etc.

Llegeix més

Imatges

Ja fa temps que alguns fotògrafs professionals es passegen pels pobles i paisatges de la Ramat de Camins i immortalitzen els seus racons amb la seva mirada. A través d’ella coneixerem en diversos passadors d’imatges què podem trobar al llarg de la nostra ruta pirinenca. Hi veurem paisatges, natura, pobles, romànic, museus i ecomuseus, costums i tradicions, esports i aventura, gastronomia, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de sant Maurici…, i moltes més meravelles.

Llegeix més

Qui la pot fer?

S’ha pensat la Ramat de Camins per tots els públics, tant per als que volen fer un trekking rigorós de dues setmanes, a l’estil de l’Himàlaia, com als que volen conèixer els millors llocs dels Pirineus amb cotxe o en tranquil·les passejades. Posa’t en contacte amb nosaltres i et dissenyarem la ruta i l’estada a mida…

Llegeix més

Utilització de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, feu clic en l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This