Avís legal


Avís legal

Les dades identificatives del responsable dels llocs web www.ramatdecamins.com, www.ramatdecamins.es i www.ramatdecamins.cat són les següents:

Ramat de Camins.
Cal Tomàs, S/N
25569 Tornafort, Lleida
Telèfon: 627 00 62 47
Email: info@ramatdecamins.cat

Ramat de Camins, depèn de l’agència de viatges Go Outdoor Adventour-OAT que ofereix els productes d’aquesta web. Go Outdoor Adventour-OAT és una agència de viatges inscrita en el registre d’agències de viatges de la Direcció General de Turisme amb número GC-003982.

Política de privacitat i protecció de Dades

Totes les dades de caràcter personal que siguin facilitades per l’Usuari a través de l’enviament d’un correu electrònic, del formulari de reserva o de la resta de formularis de la web seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal. Es podrà exercir el dret ARCO en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@ramatdecamins.cat.

Mitjançant l’enviament d’un missatge de correu electrònic o d’un formulari de reserva per part de l’Usuari, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en aquest. Les dades que es facilitin seran utilitzades per a finalitats comercials, sent els seus destinataris els serveis administratius, comercials i tècnics de Ramat de Camins.

Ramat de Camins adoptarà les mesures necessàries per a evitar l’alteració, tractament, pèrdua o accés no autoritzat de les dades de caràcter personal, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades, per al compliment de la seua obligació de secret i del seu deure de guardar-los.

D’igual manera, Ramat de Camins queda autoritzada per a enviar a l’Usuari informacions comercials i tècniques de les seves activitats i productes. En el cas de comunicacions comercials i tècniques enviades a través de correu electrònic o formulari de reserva, l’Usuari ens presta el seu consentiment exprés per a l’enviament de publicitat per aquest mitjà.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de la propietat intel·lectual de tots els continguts i disseny gràfic d’aquest lloc web són titularitat de Ramat de Camins, menys les fotografies cedides pels fotògrafs que són de la seva propietat. La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública, tret per a ús personal i privat, sense autorització, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de Ramat de Camins o els fotògrafs, sancionable per la legislació vigent.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus continguts en el lloc web estan protegits por Llei.

Així mateix, l’Usuari reconeix que la informació a la què pot accedir a través del lloc web pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’altra índole. Ramat de Camins no serà responsable en cap cas i baix cap concepte de les infraccions d’aquests drets que puguin ser comeses per l’Usuari.

Responsabilitat sobre els continguts

L’usuari d’aquest lloc web accedeix pel seu compte i pròpia iniciativa. Ramat de Camins no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar als seus continguts. Ramat de Camins no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que en ell es facilita.

Ramat de Camins refusa la responsabilitat sobre la informació continguda en llocs web de terceres persones connectades mitjançant enllaços amb el lloc web de Ramat de Camins.

Utilització de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, feu clic en l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This