Descarrega’t les etapes


La ruta Ramat de Camins és un eix vertebral des del qual es poden fer multitud de variants. Aquest fet l’enriqueix i li aporta una gran diversitat. Les etapes que presentem a continuació són l’itinerari principal i, a partir d’aquest, entren en joc la llibertat i les decisions de cadascú, que podrà projectar la travessa segons els dies de què disposi, la forma física, els llocs d’interès, la climatologia, el calendari d’obertura dels establiments per a dormir, etc.

Àrea de descans de La Figuereta – monestir de Sant Pere de les Maleses – cova del Serpent – boca sud del túnel de Morreres – carretera vella i l’Argenteria – àrea de descans de Morreres – Pujol – Peramea – Gerri de la Sal – Mare de Déu d’Arboló – Baro.

Font de la Figuereta - Baro

Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 507Kb).

Baro – Malmercat – Tornafort – Saverneda – Sort. Etapa 2. Baro - Tornafort

Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 484Kb).

Sort – Pujalt – Olp – ermita de Sant Josep – Altron – Bernui – Seurí – Llessui – Sorre – la mola de Sall – Rialp. Sort - Rialp Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 518Kb).
Rialp – Rodés – bordes de la Botella – bordes d’Arnui – Llavorsí – Tírvia. Rialp - Tírvia Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 484Kb).
Tírvia – Mare de Déu del Roser – Araós – Ainet de Besan – Alins – Àreu. Tíriva - Àreu Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 386Kb).
Àreu – collet de Tudela – Boldís Sobirà – Boldís Jussà – Ginestarre – Esterri de Cardós – Arrós de Cardós – Ainet de Cardós – Cassibrós – Ribera de Cardós. Àreu - Ribera de Cardós Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 423Kb).
Ribera de Cardós – bordes de Tormedo i Escolà – final de la pista del damunt de La Bana – coll de la Bana – Estaron – Sant Pere del Burgal – Escaló. Ribera de Cardós - Escaló Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 423Kb).
Escaló – font del Planell – castell de Llort – Espot – estany de Sant Maurici – Mirador de l’Estany – Estany de Sant Maurici – Espot. Escaló - Espot Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 654Kb).
Espot – Estaís – Jou – la Guingueta – Escalarre – Esterri d’Àneu. Espot - Esterri d'Àneu Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 905Kb).
Esterri d’Àneu – València d’Àneu – Gerdar de Sorpe – Mare de Déu de les Ares – Tredòs – Salardú. Esterri d'Àneu - Salardú Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 834Kb).
Salardú – Unha – Gessa – Arties – Garòs – Casarilh – Escunhau – Vielha – Gausac – Aubèrt – Pònt d’Arròs – es Bòrdes – era Bordeta – Bossòst. Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 728Kb).
Bossòst – era Bordeta – Vilamòs – Begós – Pònt d’Arròs – Arròs – Aubèrt – Betlan – Montcorbau – Mont – Vilac – Vielha. Bossòs - Vielha Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 742Kb).
Vielha – pòrt de Vielha – boca sud del túnel de Vielha – refugi de Conangles. Vielha - Refugi de Conangles Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 748Kb).
Refugi de Conangles – Senet – port de Gelada – Erill la Vall – Boí – Barruera. Refugi de Conangles - Boí Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 655Kb).
Barruera – el Pont de Suert. Barruera - Pont de Suert Descarrega’t la informació amb el fitxer (PDF 655Kb).


Utilització de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, feu clic en l'enllaç per una millor informació.

ACEPTAR
Share This